• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Skruttdressyr med Toytoyskrutten

   
  Före och efter hoppningen i onsdags så värmde vi upp och varvade ner på dressyrbanan för att kika lite på staketet. Alltså, HAHAHA, vad vi sög på att göra saker och ting vid en viss specifik punkt! Och inte bara det! Hålla en och samma gångart en viss sträcka var tydligen också över vad vi klarade av, hahaha. Kolla nedan, till exempel. Så fort jag styrde ut på en diagonal så tog det inte två galoppsprång förrän häst hade bytt galopp, trots att jag både underhöll "rätt" galopp och motade "fel" galopp. Hon kunde tydligen själv, sa hon. Och se hur det gick då, hahaha. Fan vad vi sög!
   
  Sedan, lite längre ner, så har vi bilder på en helt vanlig galoppfattning. Frågan är om det blir tio poäng på den? Alltså jag döör, HAHAHA. Man kan säga att det känns som att vi behöver träna lite på det här att "rida fint". (Obs, hemma kan hon gå supertrevligt (FAKTISKT xD), men där finns det ju inga specifika mått och bokstäver att gå efter utan blir väl både medvetet och omedvetet att vad jag ber om blir var det passar vilket innebär att det inte alltid blir med största precision, obviously. Det kommer fram när man rider på en ridbana, lol.) Det ser inte ut att bli några MVG-resultat på dressyrbanan med den här hästen heller, haha. (<- obs, jag är inte dummare än jag begripar att vi behöver träna. pöööss)
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Fin häst!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.