• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Woopwoop hoppträning!

  Hoppträningen igår gick bra och jag hade turen att få ta med mig båda hästarna. Dessutom så hade jag Ebbas hjälp (och filmning) PLUS att jag nu gav mig på att göra en så kallad "voiceover". Jag provade med en singstart-mikrofon, och det blev inte bra men det gick. Ljudet är väldigt lågt - det är jag alltså medveten om, vet inte hur/om man kan höja det. Aja, jag tänker inte skriva så mycket då det bara blir dubbelt då jag ändå babblar på filmen. Vi hoppade en bana med långa anridningar och eftersom jag är rätt nöjd så har jag inte alltid jättemycket att säga och har därför fyllt ut med lite "allmän-info" och inputs om hästarna i stället. Ni kommer märka! Ge mig gärna kritik så jag vet vad jag behöver förbättra (utöver ljudvolymen då, hehe).
   


  Kommentarer
  Marie

  Vad jag gillar absolut mest med dig och din blogg är att du fasiken är den ENDA hästblogg som verkligen inser att det är den som sitter på som bestämmer hur hästen ska göra,vilket resultat det blir. Hästar gör endast det vi ber om. Ibland blir jag så less på att läsa om träningar/tävlingar där det står "idag skötte hon/han sig bra" eller efter träningar "hon/han har blivit mkt bättre på"....ditten och datten. Du förstår nog vad jag menar. Den där VERKLIGA insikten om att vi faktiskt är "skyldiga" till allt som hästen utför. Bockar och busar den så nog fasiken beror det på oss i slutänden. Du är självkritisk på ett väldigt ärligt sätt.

  Svar: Jag tar din kommentar som en komplimang, så tusen tack! :) Ja, jag håller även med dig i vad du skriver. Personligen så är det framför allt Aleccis som "lärt" mig att det är så det fungerar. Jag har aldrig suttit på något liknande tidigare, och lär nog inte göra det i framtiden heller. Hon har lärt mig såå mycket som jag tacksamt tar med mig i livet <3
  vinna.blogg.se

  2017-03-22 @ 22:59:50 | URL: http://nouw.com/westyarnhillside


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.