• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävlingsplanering under våren

  Jag har sett över tävlingsäsongen lite mer nu när vi är mitt i den. Tänkte dela med mig av mina tankar hittills. Allt kan ju ändras men just nu ser det ut som följer:
   
  v 10 - (jobbhelg, natt) hemma i Vetlanda: Aleccis 100+110, Latoya 100+110 (debut), Sacke 90+100
   
  v 11 - träningshoppning för Latoyahästen (har inte valt dag ännu och således inte anmält än)
  v 12 (jobbhelg, natt) - Värnamo: Aleccis 110+120
   
  v 13 - Värnamo: Aleccis 105+115 (+ Sacke?)
   
  v 14 - (jobbhelg, dag)
   
  v 15 - Aneby fre: Aleccis 110+115, lör: Latoya 100+110, sön: Aleccis 115+120 (+Sacke?)
   
  v 16 - (jobbhelg, natt) Eksjö: ev går på L fredagen och A på lördagen. Annars hade jag gärna åkt till Udden och startat årets första fälttävlan, men det går inte att lösa med nattjobb, och då måste jag ta ledigt två pass, vilket är långt ifrån rimligt ekonomiskt. Så denna helg är rätt lös än så länge.
   
  Vi har inte planerat så mycket vidare med Sackes tävlingstermin, men han kommer inte gå 110 förrän tävlingarna kommer ut. Inomhus har vi fullt sjå som det är, hehe. För mina tycker jag det ser bra ut. Både i Aneby och Eksjö tänker jag köra fram och tillbaka varje dag. Det är fem mil till Aneby och tre till Eksjö, så det är snudd på nästgårds. Klasserna kan ju absolut bytas ut beroende på dagsform, och Eksjö är ju lite av helvetet själv för oss så vi får väl se hur optimistisk jag är när det väl drar ihop sig. Haha, jag hatar fan Eksjö. Fast de ska inte ta det personligt, för själva tävlingarna är det inget fel på. Det som är fel är att Aleccis går som en påse skit där och jag fixar inte runt oss mentalt på deras bana. Ena långsidan ställer JÄMT till det med problem för oss. A är ju inte tittig på hinder, men hon kan vara det på omgivningen och där får vi fan alltid massa stopp. Ja, klart det är psykiskt, men jag lovar att det inte bara är jag som ställer till det. Det kommer ju inte från mig från början... Hmm, aja, skitställe enligt A men om jag ensvisas med att åka dit varje år så borde det ju gå över lagom till att hon blir pensionär, hahah. Jävla häst <3 (DET SKA GÅ!!! En vacker jävla dag så!)
   


  Kommentarer
  Ellen

  Känner igen detdär med Eksjö! Tog mig tre år av deltagande & x antal starter innan jag kunde klämma till med en felfri runda. Hemmaplansförbannelsen var därmed bruten, haha!

  Svar: Haha, jag har hört att det är fler som har problem där. Så himla konstigt! Men skönt att det verkar ha gett med sig för din del. Hoppas det släpper för mig med nu då ;)
  vinna.blogg.se

  2017-03-12 @ 19:06:30 | URL: http://ellenshorselife.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.