• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ta igen lite ba

  Toytoy gick på ängen idag, vilket var bra för oss men mindre bra för den. Fan vad jag vill önskar att jag hade en ridbana... Jaja, vad jag ville komma fram till var att vi fick allt lite nytta gjord och tog igen lite av det vi missat under Latoyahästens lugna vecka. Tempoväxlingar där jag tog ner henne så mycket hon kunde och ökade på om vartannat. I alla gångarter. Hon var skitduktig, och blev jättefin! Vi gjorde lite annat grund jobb med, men tempoväxlingarna stack ut. Ambitiös häst!


  Aleccis fick lite tävlingsfix; dränkta strumpor i pälsglans (jag provar denna desperata åtgärd en gång till), genomborstad svans och klippte av en liten bit. Mer än så, utöver vanlig borstning och ridning, är inte lönt. Hon lär ju vara geggig ändå när jag tar in henne i morgon. (OBS! Värt. Aldrig att den hästen hamnar i en box igen. ❤) Hon gick i byn och några varv på en äng.

  Nästa helg går alla hästarna i VRF, och på lördagen är det ponnytävling. Såg att de har LE, och huuur kul hade det inte varit att ta med Pärla och skutta runt de stabila sextio centimetrarna? Haha, det kommer ju givetvis inte hända. Men det är väl någon knäpp saknad som ändå fantiserade ihop idén. Gammelhästen. Hon ligger i och är lika pigg, vaken och "med" fortfarande. Helt oförändrad faktiskt, än så länge. Jag menar, tjugosju är ändå lite av en ålder för en häst. Kul att hon håller sig så pass fräsch. :)  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.