• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hoppträning med Latoya

  Tidigare i veckan var jag och Latoyaskrutten på hoppträning. Vi lyckades få en reservplats för Lasse, men på ett annat ställe. Latoya var på bra humör och ganska pigg, men förhållningar framför hinder finns inte, haha. Hon lyssnar inte ett skit utan skakar på huvudet, gapar och springer vidare i ofärändrat "tillstånd".
   
  Jag är nöjd med henne, hon hoppade bra och med glädje, mod och självförtroende. Med mer lydnad så kan det bara bli bättre! Just nu så är hon svår att rida på önskad avsårongspunkt men det hänger inte bara på henne utan det beror även på att jag nu ska lämna min ovana där jag jagat fram henne för att desperat jaga bjudning. Så vi har minsann lite att jobba med. Just nu känner jag dock att jag vill börja hoppa henne utomhus illa kvickt för att förbereda oss för utomhussäsongen som börjar om två och en halv vecka för alla tre.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.