• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ett år sedan - Borås och Lillis

  För drygt ett år sedan var jag och Aleccis på vårt första RIKTIGA meeting. Vi åkte till Borås och hade det alldeles underbart. Bra tävling, rätt så bra resultat (för att vara oss) och nya underbara bekantskaper. Det var sååå värt det och så himla roligt! Jag tänkte lägga upp våra rundor igen bara för att det är ett kul minne. Tyvärr så har jag ju ingen film från vinnarrundan, men resten finns.
   
   
   
   
   
   
  Jag irriterar mig fortfarande över att jag ångrade mig mot sista hindret. Eftersom vi ändå rev när det blev kaos för att jag förstör hela anridningen så hade vi inte förlorat något på om jag istället bara hade låtit henne gå. Är det något hon gillar så är det ju när det går fort. Men visst lärde jag mig mycket på detta meeting. Det var så nyttigt att tävla såhär, flera dagar :)
   
  I söndags var det även ett år sedan jag sålde Lillis. Shit vad tiden går! Jag har tyvärr inte alls hälsat på honom så mycket som jag har öskat, men ska ta tag i att fråga om jag kan komma någon dag snart. Lilla fina, älskade, närgånga ponny <3
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.