• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärla 27 år!

  Idag är det Pärlas födelsedag och den här gången är det 27 år hon blir. Helt sjukt är det. Hon var ju typ gammal när jag fick hem henne, för snart elva år sedan. Och så har åren bara gått. Snabbt dessutom. Och well, här är vi nu. Med en pensionerad Pärla som faktiskt, sin ålder till trots, ser helt okej ut i kroppen och är vaken och med i huvudet. Och så länge hon är relativt opåverkad så fortsätter vi njuta av varandra <3 (Dvs lite gammal och långsam får man bli, men tappar hon sina sinnen och tvingas således vänja sig vis sämre livsvillkor så ska hon inte behöva vara med längre. Men än mår hon bra.)
   
  Vi tog en kort liten sväng på 2 km bara för att fira, och umgås lite extra - som på den gamla goda tiden. Bästa Pärlis <3
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.