• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Heja Forserum!

  Jag bara måste ge cred till Forserums Ryttarsällskap efter helgens tävling. De har jobbat hårt (hörde jag, och kan jag tänka mig!) och fått ihop väldigt, väldigt bra och generösa priser på deras tävlingar! Jag vann 100 cm (dvs "bara" en 100-klass, om man nu ska vara sådan) och fick förutom rosett och plakett även segertäcke(!) till att börja med. Sedan hade jag en hel påse med priser att hämta i sekretariatet. I den låg tre presentkort (en klädaffär, en frisörsalong och akupunktur(!)) totalt värda 1250 kr(!) och utöver det även andra prylar (ljuslykta i glas och bäddset, plus godis, en dricka, och ytterligare ett tillgodo-kort men de sista sakerna gav jag bort till Ebba och Linus. Inte så mycket kanske, men bättre än inget (A) :)
   
  Nog för att Värnamo brukar vara generösa, men detta tog verkligen priset. Så himla roligt att de verkligen lyckats få ihop så bra priser. Helt seriöst så slog tanken mig här om dagen att jag snart borde klippa mig, och haha, ja, klart jag ska nyttja presentkortet! Tror det kan täcka hela klippningen faktiskt. Hade ju varit nice :D Akupunktur har jag aldrig provat, men är det gratis så säger man ju inte nej, hehe. Det ska bli kul! Får unna mig en dag i Nässjö snart, helt klart!
   
  Aleccis och jag i Forserum.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.