• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det har blivit juli jao

  Sådär, hemkommen från tävling som gått bra och jag har skrivit det obligatoriska inlägget. Men kan inte publicera det då jag inte kan ladda upp filmerna eftersom vårt internet är GONE. Alltså seriöst. Ägaren till lägenhetshuset vägrar gräva in fiber (HALLÅ DET ÄR 2017?!), så vi har svinkasst bredband. Inte nog med detta, utan nu har det blivit sämre och sämre, och det senaste är att det inte fungerar alls... Leverantören har hittat problemet och det är kabelbrott utanför huset som måste grävas upp. Och när ska detta göras då? Ja,  inte fan vet jag. Så jag sitter nu utan (dator-)internet och då får mobilen duga. Men den rör jag fan inte bloggen, haha. Det finns nog inget jag hatar så mycket som autocorrect och någon vidrig jävla engelskspråkig inställning som automatiskt börjar random ord med versal då och då så man måste gå tillbaka och ändra och så bråkar den och jag blir tooookiiig. Så nej, icke.
   
  Aha, men nurå? Jo, jag delade hotspot-grejsimojs från mobilen så jag kan uppdatera lite kvickt. Men det finns inte en chans i helvete att jag ens tänker försöka ladda upp filmer. No way. Så den avancerade tävlingsupdaten får vänta.
   
  Men kan dra lite i korthet vad som hänt den senaste tiden. Eeh, jag minns knappt men Aleccis har totalt hoppat fyra gånger, dvs fyra veckor då. Första gången var det inte så mycket kontroll. Andra gången kände SKITBRA. Tredje gången tabbade jag mig och red inte så bra alltid så hade några stopp när jag inte tänkte mig för och fjärde gången kändes det också riktigt bra. Och så tävling idag då.
   
  Latoya har börjat ridas igen. Det var efterlängtat sa hon! Kul att sitta på henne igen, men mindre kul att få börja om med den där spänd- och kort-skiten igen. Blööö. Måtte det gå över fort. Hon ska snart börja hoppa och "tyvärr" blir det nog lite mer snart än vad jag egentligen hade planerat. Det är nämligen så att Aleccis ska tävla redan nästa helg igen; fredag och eventuellt lördag, en klass/dag. Och sen råkade jag säga att jag ville ha två träningsplatser på torsdagen (Sacke tar ena) OCH så hade jag och Emma tänkt terrängträna på onsdagen. Jao, med enkel matematik blir detta upp till fyra dagars hoppning på raken om alla pass görs med Aleccis... Well, that's not gonna happen. Så Latoya får rycka in och ta träningstiden. Det är väl inte hela världen. Jag får berätta om läget bara, så det anpassas. Nemas problemas. Som det är nu lutar jag även åt att stryka lördagens klass med Aleccis, men det tar jag som det kommer. Det känns ändå lite lätt onödigt att hoppa skiten ur henne, som ni fattar. Planeringen har uppkommit pö om pö oberoende på de andra planerna så jag har inte riktigt fattat att det var samma vecka. Men nu löser det sig!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.