• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • What a (good) day

  Har haft en heldag med Annika. Välbehövligt! Började med stallet och alla hästarna fick gå på tur. Bara en lugn sväng i skogen så Pärla fick följa med lös. Annika på Latoya som ett klistermärke i röven på mig och Aleccis, haha. Men det gick såklart bra. Lite gung bjöd Latoya på, men hon tar ju inte i så det var såklart inga som helst problem.
   
  Efter en fet pizza (hejhej beach 2017) åkte vi och badade. Först bubbelpoolen tills vi tröttnade, sen "lekbassängen" med tävlingar (jag vann alla, HAHA, så jävla ödmjuk också) tills vi tröttnade, då dyk och simning a la riktig jävla motion (woop) tills vi tröttnade, sen bastun tills vi tröttnade och därefter bubbelpoolen tills, japp, tills vi tröttnade. Tre timmar och tjugo minuter tog vår äventyr.
   
  Sedan gick vi till miniaffären, köpte grejer till smoothie, drack (läs: åt, pga inte sugrör) smoothie, åt godis och kollade på film. Är rätt så jävla nöjd faktiskt. Livet levererar!
   
  Är nu orimligt trött och ska snart ta igen mig med välbehövlig sömn. Morgondagen består av stalltid (A går, L vilar), potatisskalning (mål: laga mat), och jag borde ta mig ut och röra på mig på ett eller annat sätt. Fruset i marken gör att jag tvivlar på att springa för jag inte vill provocera fram något med knäna nu när de är bra för tillfället, men en promenad får också räknas.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.