• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Veckoplanering

  Aleccis har nu gått hårt i helgen så hon kommer gå lugnt i början av veckan och sedan gå mer lydnad. (Dagarna i mitten är inte huggna i sten (måste anpassa efter vädret), men hon ska gå två pass på ängen innan lördag i alla fall.) Latoya kommer gå mer lydnad nu för att sikta på att debutera 110 om två månader. Det är målet jag arbetar mot, sedan får vi se om det är rimligt. Jag vill att hon utvecklas, men bara på ett hållbart sätt. (Och ja, Pärla måste ju vara med på ett hörn också. Hatar att hon går i "sista hand". Hon är värd mer än så <3)
   
  Aleccis
  Mån: skritt barbacka 45-50 min (dahlsedanrundan)
  Tis: vila
  Ons: markarbete på ängen
  Tors: "rida ut" - raka spår
  Fre: markarbete på ängen
  Lör: P&J, 110 cm
  Sön: "rida ut" - raka spår
   
  Latoya
  Mån: lydnad på ängen
  Tis: "rida ut" - raka spår
  Ons: lydnad på ängen
  Tors: vila
  Fre: lydnad på ängen
  Lör: P&J, 80 & 90 cm
  Sön: vila
   
  Pärla
  Frivillig dag, troligtvis tisdag: rida en sväng.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.