• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sacke i lördags

  I lördags så byggde vi fram lydnadshinder till Sacke för att nu börja "träna" på ett nytt plan. Nya hinder är fortfarande lite otäcka tycker han, men det har släppt så pass att jag känner att vi måste fokusera annorlunda (eller ja, fokusera vidare) för att bli starkare i år. Mer lydnad och mer kontroll!
   
  Men det gick väl... som väntat, haha. Han drar iväg med mig och tycker att det är skitkul att hoppa och våra lydnadshinder gjorde inte riktigt så mycket nytta som jag önskade. Jag kunde inte ge honom ett dugg eftergift för jag var tvungen att hålla genom hela långsidan för att inte riskera en katastrof. Ändå så lyckades han gå på två språng mellan de sista hindren mer än en gång. Shit, vad jag hade att göra! Men han tycker det är såå himla roligt, och känslan han ger är, trots rätt kass kontroll emellanåt, väldigt trevlig. Jag älskar positiva hästar! :D
   
  Filmsnutt från instagram. Från och med nästa helg så smygstartar vi säsongen, och helgen därefter är den officiellt igång.
   
   

  Ett tappert försök till lydnadshoppning med Sacke i lördags. Det var inte vår starkaste insats, haha, och detta på filmen var typ enda gången det blev någorlunda jämna tre+tre. Han hade inga problem att gå på tre+två, just sayin' 😂 Men han tycker det är skitkul och det är ju huvudsaken 😀❤🏇💨 #happy #horse #knabstrupper #showjumping @haukkaanne

  Ett filmklipp publicerat av Jessica Wilhelmsson (@jagheterjessica) Jan 16, 2017 kl. 12:30 PST  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.