• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Runt, runt

  Gubben fyller år idag, så vi har födelsedagsfikat och ätit skräpmat. Skärpmaten pga stall+jobb innebär inte direkt några köksprioriteringar. Mellan dessa matintag fick jag ihop lite stalltid, men komprimerade ridpassen till fyrtio minuter styck. Mjuka upp sidorna, forma runt innern och stoppa in bogarna stod även denna gång på schemat.
   
  Latoya först ut. Det känns som det så sakteligen börjar hända grejer! Rätt som det är så känns det som det fungerar, sedan rätt som det är så fattar hon inte vad jag ber om. Unghäst </3 Detta då jag bytte ut vår lilla övning till en annan för att sedan återgå till den första. Men efter hon hade fått svänga lite snävare några gånger för att inte bara göra samma saker hela tiden, så hade hon lite svårare för att svänga med vikt på alla benen istället för bara innerfram. Vi låg inte bara på volter idag, utan red mer på en oval för att rakställa henne mellan allt böjande och formande. Fungerade bra och jag ska fortsätta som idag med att variera "övningarna" lite mer, så att vi kan hitta tillbaka till bogplacerandet efter att vi har gjort något annat, så att vi inte bara är "klara" och sedan är det bra för den gången. Hon kämpar ändå på och känns positiv och ambitiös för det mesta.
   
  Aleccis gjorde nästan samma sak. Rullade runt på ängen och varierade gångarterna. Efter en stund kändes hon mjuk och fin, och det finns inget mer att påpeka. Hon kändes således bättre (bättre anpassad till äng-jobb) idag än igår, och även jag var mer fokuserad på uppgiften(-erna) idag. Kul när båda går bra!
   
  Nu är det snart dags för en jobbnatt. Det är för övrigt min favonatt i natt. Lyx :)
   
  <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.