• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Now let's play the bragging game

  Är rätt så nöjd med dagen jao. Ställde klockan på 06.30, gick dock inte upp förrän 07... Byggde fram hinder, köpte en frukostfralla, hämtade Ebba och så var det mitt stall 08.00-13.00; med hoppning av två hästar, sysslor och inplockning av hinder. Lunch 13.00-14.00 på en av pizzeriorna, därefter Ebbas stall 14.00-17.30. Nu andas lite och sedan Ebbas stall igen vid 19.30. Stall och hästar heeeeela dagen. Vad gör egentligen folk som inte har hästar?!
   
  Det var mina hästars första hoppning för detta år och första efter deras respektive vila; Latoyas helvila och Aleccis hoppvila. Tre studs, en kombination med räcke-räcke och en oxer. Snällt och inte alls mycket. Bara en mjukstart. Båda hästarna kändes glada och fina, eller nej, inte bara fina. Känslan de båda bjöd på var faktiskt jättetrevlig och det känns allmänt skitbra.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.