• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mjuk och fin

  Var lite i valet och kvalet om jag skulle packa in hästen i lådan och åka in för att rida henne, eller ge ängen ett försök. Stannade till vid ängen på väg till djuren och fick ut och skrapade med fötterna. Nja, för dåligt grepp. Hade ju nu även fyllt på den lätt isiga marken med ett nytt, tunt lager med snö. Kopplade kärran och stoppade in hästen och åkte in.
   
  Tänkte på det som jag fuskade med igår; rida bättre vägar bl a, även bättre energi i henne. Hon var kanonfin! Ovanligt mjuk och följsam, påverkbar i sidorna och allmänt ridbar. Det känns som att det gjorde nytta att åka och trimma igenom henne två dagar på raken.
   
  Latoyahästen fick vila sig, och detsamma gäller Pärla. Lagom till att vi kom hem så drog "ovädret" igång. Snö på längden och tvären, och detsamma gällde vindarna. Bar de där jäkla vattenhinkarna i blåsten och såg även till att tvätta tävlingsbenskydden som jag uppenbarligen glömt bort sedan senaste tävlingen för exakt en månad sedan. Var hög tid att tvätta av dem, för de bestod av ett varsitt grustag nämligen.
   
  Åkte därefter till Jönköping och bockade av två ärenden samt mat. Alltid mat. En timmes lek på de snötäckta vägarna väntade och japp, nu är jag här. Ska göra lite ärenden på datorn med och därefter varvas det väl ner, antar jag. Godis (godis varje dag. Dagens viktigaste mål!) och något avsnitt väntar. Tänker inte ens säga vad vi kollar på, HAHA, men det är definitvt inte PH, Skam eller något drygt med pang-pang och skit. Kan inte finnas så mycket kvar nu va, hahaha. Herregud, nu har vi allt blivit gamla ;)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.