• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hovslagare och sedan på'at igen

  Hovslagaren kommer snart och skor om båda bruna och jag ska be henne kika på Pärla med. Det finns inget speciellt att ta, men känns ändå bra i hjärtat att hon får en översyn. Sedan kommer jag få rida i mörkret idag, men det är inte hela världen. Jag har kommit undan mycket denna höst/vinter hittills. Tanken är bara att båda får komma ut och rulla lite på raka spår, så jag har inte några avancerade planer direkt.
   
  Snart drar det även ihop sig för sista omgången klippning för denna säsong. Gött! Tre klippningar har jag klarat mig på då, och det är helt klart godkänt. Sista veckan i januari är stående för min del. Senare än så är big no-no i min värld. Alla gör vi olika, men mina regler tummar jag för det mesta inte på. Detta år vankas det dock tävling sista helgen i januari så denna gång tänker jag klippa dem tidigare den tävlingsveckan. Ser fram emot nyklippta hästar en sista gång innan sommarpälsen knackar på.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.