• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fullt-ös-fredag

  Började dagen med lite simning och bad. Blev förvånad över att det gjorde rätt ont även att simma med knät. Annars är ju simning himla milt och snällt mot kroppen. Jävla helvetes skitknä. Det hämmar ganska duktigt när det är som värst, och just nu är det rätt illa. Jag kan fortfarande sova, annars är det bara det som fattas. Det börjar bli sådär pissigt svårt att köra långa sträckor på jobbet med och det är plågsamt att inte kunna sträcka ut det när smärtan exploderar. Skitknä!! Men själva baderiet och simningen satt annars som en smäck. Det var skönt att komma iväg och motionera lite smått i vattnet.
   
  Skyndade mig sedan ut och red Latoya en sväng i skogen. Tittig och lite trög i vanlig ordning. Men det går att låta henne galoppera på lite också, fast egentligen bara på en sträcka. Jag tror det satt fint med en liten skogstur idag, efter veckans andra dagar där tre av dem har varit på ängen, och den sista var hoppning. Det är högst medvetet att låta henne vila lördag och söndag, pga nattjobb, tävling, nattjobb och en natt till med jobb, dessutom garanterat få sömntimmar, så tanken är att jag bara ska sova (och göra det viktigaste i stallet - dvs sysslorna) på söndag, och att hästarna ska stå då.
   
  Aleccis gick en kortis på ängen. Hon var JÄTTEFIN! Mjuk i kroppen och munnen, lugn, stadig, och jag smög på lite mer tryck i gångarterna och är väldigt nöjd med henne. Vi rullade bara runt en stund och "kände efter" - jag var som sagt jättenöjd med henne, så vi avslutade ganska snart. Hon gick bara 35-40 minuter, och det svider i hela mig att skritta av så tidigt, men samtidigt ska hon tävla i morgon så det går ingen nöd på henne. Lite uppmjukning och mer åt jogg-hållet, men som sagt, tipptopp-känsla.
   
  Plockade in en del i bilen inför morgondagens tävling och inväntar nu samtalet som ska meddela när ekipaget är inne. Så snart påbörjar jag min jobbnatt som kommer bli min uppladdning inför morgondagen. Vem behöver sova? Haha, jag hoppas allt flyter på som det ska, så jag är hemma så tidigt som möjligt. Klockan ringer 05.30.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.