• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En liten tanke om challenge

  Jag har tänkt att göra en sockerbitschallenge med mina hästar. Vet inte riktigt om det blir på gårdsplanen med smirnoffbackar och 20 litersdunkar, eller om det görs "på riktigt" på anläggningen. Men en sak är jag helt övertygad om och det är att Latoya kommer göra det hundra gånger bättre än Aleccis, HAHA. Aleccis fattar nog fyra, men sen tror jag inte hon fattar/vågar försöka. Hon är svår att rama in ordentligt och få rak, så smalhinder är en rejäl svårighet för oss. Däremot Latoya verkar obrydd av antal centimeter på det viset. Frågan är om hon fixar bra en..? Det är jag osäker på, men två ska jag nog lyckas styra på.
   
  Två fat var ingen utmaning för Latoya och det är det närmsta smalhinder vi kommit. Dessa är 2m.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.