• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vissa veckor är inte lika lata som andra

  Denna vecka har jag jobbat sex av sju dagar, varv de senaste fyra tolvtimmarspass alla dar förutom idag. Idag var det "bara" elva timmar. Ja, jag är liiite trött nu, om man säger så. Var ju dessutom natt de första och dag de sista passen, så inklusive ett snabbt vändning av dygn dessutom. Tur man är ung och eh, frisk. Har bråkat med brutal smärta tyvärr, men det enda alternativet är att bita ihop... Får väl snart ta mig till sjukan och be om kortisonsprutor igen, även om jag helst inte vill det. Vill inte joxa för mycket med kroppen.
   
  I torsdags var det ett annat åkeri som hade lite kris, så jag ställde upp och körde för dem en dag. Får väl ändå vara lite odräglig och påtala att det krävs lite stake ändå. Jag körde alltså ett för mig nytt (tjugofyrameters) ekipage, på en tur jag inte är upplärd på, och i städer jag inte känner till. Nu var det ju inte mitt i smeten i städerna, men ändå hitta rätt, veta vart man ska, backa intill portar som man inte vet var någonstans de finns, och sånt där. Det gick dock över all jävla förväntan och jag är själv nöjd med min insats. Några telefonsamtal krävdes det dock innan jag tog mig igenom hela arbetsdagen, men jag hann(!) och nästa chaufför kunde ta bilen vid avtalad tid (dvs, blev inte ens försenad!).
   
  De övriga dagarna har det varit hundra procent mjölkbil. Älskar det jobbet. Trots dagar som denna när jag egentligen är rätt sleten efter en rätt tuff vecka. Men det är bara att hålla ut. Bita ihop över knäna och hålla ångan uppe så går det bra.
   
  Hästarna har därmed alltså inte gått snudd på någonting dessa dagar. De gick mån, tis och ons men vilade från torsdag tills idag. Förutom Latoya som gick i lördags. Detta enligt plan, då jag kunnat planera efter denna tuffa vecka i förväg. Träningshoppning stod på schemat i lördags och Latoya var tamejfan kung! Berättar om det i ett annat inlägg.
   
  Det har minsann hänt lite med den där kroppen sedan hon kom. Så fort det blir barmark och hästarna broddas ur så ska jag (hemma-)mäta henne igen. Är bergis på att hon blivit högre. Om det så bara är en centimeter (vilket är det enda rimliga, typ haha) så räknas den också ;)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.