• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Så jävla ball

   
   
   
   
   
   
  Hade INTE tänkt hoppa Aleccis idag pga att hon hoppade mycket i helgen. Men Latoya skulle hoppas och då fick A hänga på av bara farten. Nästa vecka är det tävlingar i Aneby och de går ute, under hela helgen. Därför börjar jag bli lite smått stressad över att ännu inte kommit ut så att säga, och börjat hoppa ute. Så för att hinna komma ut och "se hinder ute" mer än en gång då hon ska hoppas i början av nästa vecka - så fick hon följa med hon också.
   
  Tanken var LUGNT och STÄDAT, över småhinder bara. Det gick skitbra - i början, HAHA. Jag fattar inte vad fan det är med henne alltså?! Hon är värre än hon varit på flera år, känns det som. Men hon är också makalös till att ställa upp nu jämfört med innan. Då "fail" blev det. En gång red vi mot ena oxern och rev rejält..? Men inget hade kännts fel i anridningen. Vettig galopp, avsprångspunkt och höjd. Men det var ena fram som touchade frambommen som klippte tre av de andra bommarna i sitt fall så det såg värre ut än det var. Nästa gång lyfte hon rejält om tassarna (bild 4 ovan). Det andra "failet" är när hon blivit väldigt stark och sprungit ifrån mig lite så vi flyter ut i svängen och jag lyckas knappt rida mot linjen och anridningen blir under all kritik! Ändå hoppar hon (världens fulaste språng). Så ingen skada skedd direkt. Annars kändes det bra. Inte helt enligt plan då... I vanlig ordning. Men nästan. Nu ska hon gå lugnt resten av veckan.
   
  Men hon är i vilket fall en jävligt ball häst. <3
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.