• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • We own it

  Aleccis har energi (och fart!) för fyra hästar och Latoya är pigg och glad, men även skeptiskt på omgivningen så det går trögt emellanåt. Så är väl läget med mina båda bruna just nu. Jag rider så mycket jag kan - det vill säga varannan dag *emoji som gråter* eftersom jag i det nya jobbet sover i Göteborg och är i Göteborg varannan dag innan skjutset vänder tillbaka mot Jönköping igen. Jag har fått tre veckor som jag ska köra själv (HJÄLP. 24 meter och trettiotusen vägar, filer och industriområden i Gbg. Hejhej GPS och jag vill fan inte se några viadukter eller broar eller dylikt längs vägarna. Maah, kör ju 4,5m högt ekipage nu jämfört med "lilla" mjölkis som gissningsvis ligger runt 4 tror jag. (En annan tankbil, med bränsle, av väldigt lik modell kommer i alla fall under viadukten utanför oss, så därav min gissning.) Men ingen är gladare än jag, på sätt och vis. För kommer pengar in så betyder det att jag kan fortsätta tävla, och träna, och leva som nu. Och jag har inga planer på att byta livsstil. (Obs det där med träning är först om tre veckor. Haaa... haaa... haaa. Yey, kul när livet inte klaffar. På tal om att inte klaffa så skulle ju hovis komma i veckan. Detta skiter sig också nu, så blir ombokning på det. KUL NÄR LIVET KLAFFAR ":)".
   
  Fast jag är inte så bitter som jag verkar. Det är inget fel på arbetet, utan bara tiderna/upplägget. Men det är bara att finna sig, och det gör jag faktiskt. Jag gnäller lite ibland bara för att jag känner att jag behöver, höhö.
   
  Om drygt en timme går veckans sista vända till Göteborg. Kommer således hem natten till lördag och ska upp tidigt för att rida innan vi ska på kalas. Söndag är tävling! Tidig kväll på det för nästa vecka ska jag prova något nytt. Vet inte hur dum idé det kan vara, men jag är optimist - så det är bara att köra! Jag har sagt det förut, men säger det igen:
   
  I never fear death or dying
  I only fear never trying
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.