• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Värderingarna kom och knackade på

  Att starta eget och då framför allt i väldigt liten skala där det enbart är en själv som jobbar. Det är inte särskilt konstigt att det är svårt att komma igång, marknadsföra sig och bygga en grund av kunder att stå på innan man blir stadig. Dessutom nyutbildad, vilket kan vara svårare att ta sig in på marknaden bara därför, jämfört med "rävarna" med mycket erfarenhet och runtin i bagaget.
   
  HUR I HELVETE kan man då, i denna lite smått "utsatta" situation dela massa jävla rasistisk skit på internet?! Jag förstår det inte, och jag blir tokig. Jag har haft ute denna människa en gång - och var för det första inte nöjd med arbetet men sa ingenting utan vet bara att jag inte kommer anlita denne igen. Men hur nöjd jag än hade varit så hade jag aldrig, aldrig tagit ut någon med så snedvridna värderingar. Vem vet om den även behandlar och kategoriserar både djur och oss kunder efter bakgrund och ras-värderingar. USCH.
   
  Såg dessutom att människan i fråga vill adoptera. HUR, HUR, HUR kan man ens överväga det när det tydligen finns "vissa" som är mindre värda en "andra". Jag blir vansinnig. Det är fan inte okej.
   
  Fine, på sätt och vis spelar väl inte personliga tankar någon roll så länge man sköter sitt jobb snyggt och håller åsikterna för en själv - just av den anledning att ingen av oss vet vad någon annan tycker och tänker förrän den öppnar munnen och delar med sig av sin idioti. Men i detta fall. Helt öppet och ogenant delar en vidrig människosyn.
   
  Kompisar, trots att de är från olika land och är olika raser. Watch and learn.


  Kommentarer
  Evelina Blomqvist

  Fast där håller jag med det du skrev först - visst fan spelar folks värderingar roll, oavsett hur bra arbete dem gör. Våga vägra befatta sig med skitiga värderingar, haha!

  Svar: Absolut, menade mest på att om denne inte säger något eller på annat sätt inte "visar vart den står" så kan man ju inte veta och då blir man ju inte lika påverkad. :P
  vinna.blogg.se

  2016-09-07 @ 14:59:56 | URL: http://epicevelina.blogg.se/
  Evelina Blomqvist

  nej det är ju helt sant ;)

  2016-09-09 @ 13:57:46 | URL: http://epicevelina.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.