• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tredjeskörden

  Tredjeskörden är på g och det innebär att jag snart kan nyttja ängen igen! Jag hoppas nu verkligen att vädret håller i sig dvs inte regn så det blir halt och mjukt, utan är torrt så jag kan bruka ängen som jag tänkt mig. För nu ska det slängas ut galoppbommar och dessa ska galopperas och galopperas över. Jag tänker mig dels galoppbommar efter varandra, dels två bommar med x antal meter mellan för att träna och känna på galoppen; minska och öka, och dels enstaka bom/bommar här och där för att måtta ögat. Det är alltså dels för mitt ögas skull, men även för att jobba med Aleccis galopp. När jag ser dessa pass framför mig så tänker jag att hon går på flippanbettet.
   
  Jag kommer inte ihåg exakt hur det såg ut, men på måndag blir det bomjobb, tisdag sover jag på annan ort på jobbstället, onsdag blir det hinder tror jag (för att hinna få in det i schemat också), torsdag var det nog vi var borta igen, och så bomjobb på fredagen. Jag tror inte vi lyckas få in någon träning den veckan eftersom jag inte ens vet själv hur tiderna ser ut. Lördag och söndag är det i alla fall tävling, så jag tänker givetvis rida så mycket jag bara kan och hinner, även om det inte blir en optimal vecka. Latoya kommer också gå bommarna, men inte lika intensivt som Aleccis.
   
  Om gräset hinner pressas så hade jag gärna påbörjat bomjobbet redan nu fredag-lördag, men jag räknar med att det blir grusvägarna som gäller (tyväääärrrrrrrrr. Det suger att inte ha någon ridbana, om det nu var så att någon trodde på motstsen...)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.