• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tre pass klara

  Tre körningar är avklarade och imorgon blir det fjärde och sista för denna vecka. Med andra ord ska vi hem igen i morgon och då sover jag alltså i Göteborg i natt.

  Aleccis reds innan idag och hon hoppades igenom inför helgen. Något har fan hänt med min häst?! Hon var gaaleen! Helt jäkla supertaggad och jag hade fan inte kontroll alltid. Det känns som att vi har backat en tre-fyra år, haha. Aja, hon lär må gott av att få gå fyra klasser i helgen så hon (kanske) lugnar ner sig ett par hekto. Jao, jag älskar när hon är taggad, men det är ännu svårare att rida henne på hinder när hon blir såhär för då är det så lätt att tappa balans, stöd och även vägen = hon drar mot hindren i svängarna. Men hellre skitpigg och vråltaggad än lugn och tråkig.

  Latoyahästen var motsatsen. Hon fick gå i byn till hennes besvikelse, för hon ville busa runt på ängen sa hon, men det blir det på fredag istället. Vi hade aldrig så mycket till tempo utan stod för ovanligheternas skull och pratade med grannar. Plural, ja. Inte bara en, utan hela två gånger. Det var väldigt länge sedan sist så det var trevligt :) Inte en antydan till svett efter den turen men vi var ändå ute tio minuter mer än en timme så hon fick träna på annat istället - typ som att stå still vilket hon gjorde exakt hela tiden(!!!). Duktig häst. All träning är bra träning.

  xoffbeat.blogg.se som fotat. (Jag vet inte hur man länkar i mobilinlägg.) Ett år gammal bild från vår fälttävlansdebut i Boxholm.  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.