• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävlingsplanering

  Jag är nästan precis hemkommen från Bankeryd men ändå sitter jag här och ser över min tävlingsplan den närmsta tiden. Jag är så lyckligt lottad som nu inte bara har mina egna att tävla och utvecklas med - utan även Sacke. Framför mig har jag nu tre olika tävlingar, med tre olika hästar på tyyyp tre olika nivåer.
   
  v 37 går Sacke 100 och debut i 110 på lok.-reg. nivå i Kinda.
  v 38 går Aleccis reg. tvådagars i Kalmar där klasser inte helt spikade men 110-115-120 finns det att välja på för vår del.
  v 39 tänker jag mig att det är dags för Latoya att känna på de lokala vibbarna igen genom att åter gå 90 och 100. Eventuellt pratade vi om att Sacke hoppar denna helg också, men det beror på hur dressyrplanerna ser ut och vad som kunde tänkas vara intressant för hans del.
   
  Jag ska nu bara få in hästarnas vaccinering nu i veckan så är vi good to go sen. Latoyas räcker en månad till egentligen, och mina ska vaccineras innan den 29:e, så jag velar lite om jag ska ta gamlingarna efter Aleccis Kalmar-helg och vänta med Latoyas till efter Tranås, eller ta dem nu i veckan som sagt.
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.