• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tar det som det kommer

  Alltså den där roliga känslan när man precis ska anmäla sig till P&Jn men i samma sekund kommer på att... nepp, är ju inte hemma då! Mah. Hoppar ju in och kör som sagt, och sover borta och är därmed inte hemma två dagar nästa vecka. Gissa vilka?! Självklart när P&Jn är ":)))" Min plan var ju typ vattentät, tänkte jag. Gå ner och hoppa lite småhinder med Latoya (som vi gjorde häromdagen), hoppa P&J ett snäpp lägre, för att sedan sikta på nästa lokala tävling i Tranås, första helgen i oktober. Och hoppa något mer däremellan då, men sett till starter hade det varit perfekt. Nu blir det inte så, utan planen ändras. Jaja, sånt är livet. Man får ta det som det kommer.
   
  Jag red i alla fall Sacke nyss och han är lika pigg och glad som vanligt (vilket var väntat, hehe). Det kan dock vara så att jag har sökt på rundor från tävlingsplatsen på youtube och upptäckt att de har mycket titthinder och utfyllnad och så där. Hoppsan. Det är bara att hoppas på att den tittiga delen av Sacke är på semester och att den hoppglada delen har tagit över helt. Han har ju inte upplevts tittig på ett tag, men man vet aldrig. Hoppas de är snåla med utfyllnader och skit ;)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.