• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Som en klocka

  Jag tog med Aleccis för att hoppa lite idag och provade först och främst att köra henne smalt; inga problem?! Men när hon och Lillis åkte ihop så trampade hon bara jävlar i varje sväng... Hmm. Det tycker jag tyder på att hon reagerar på att det känns trångt, snarare att hon inte kan bredda sig med benen och "ramlar".

  I alla fall har hon gått som en jävla klocka idag! Såå fin på hinder, pigg som tusan och... alldeles, alldeles underbar. Vi "tänkte inte" (dvs skippade all jävla analys) och busade typ runt bara. Kunde hoppa hus (nåja, men hus för oss) och hon bara gick. Ååh, så kär i henne!

  Tidigare idag köpte jag även en bild från Eksjö. En tjej som heter Jenna fotade. Skitfin bild! 😍 (Denna är dock beskuren pga mobilbloggar. Orkar inte greja...)  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.