• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Måndagens planer

  Scones står i ugnen(!) och efter frukost är det stalltid! Jag har lite att göra idag och en av grejerna är bland det tråkigaste som finns; klippa häst. Hästisbästis står som ett ljus men det spelar ingen roll för det är ändå tråkigt att gå lös med klippmaskinen. Pälsen flyger all världens väg och in i varje liten vrå. Men det är skönt när det är gjort sedan!
   
  Utöver att klippa Aleccis så ska jag köra ner bommarna ner till ängen och sprida ut dem med lagom mellanrum. Några galoppbommar i följd, några med 21 m's mellanrum och några här och där bara för att sikta på. Sedan ska det tränas på galopp, ögat och känsla.
   
  I kväll ska jag jobba på ett nytt jobb och köra ett nytt ekipage. Det blir spännande! Helt nytt och dessutom skåååp. Jag har inte kört skåpekipage sedan skolan, förutom när vi var i Scania på studiebesök och fick prova lite olika ekipage, men det var inte heller igår om man säger så. Det kommer i alla fall gå bra, och eftersom det är en specialare-lösning så har jag ordinarie chauffören bredvid mig så jag lär inte köra fel trots att vi ska till storstäder. Känns rätt tacksamt haha.
   
  But first, let me äta scones!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.