• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Latoyahästen åker på tävling!

  Idag ska jag packa in min Latoyahäst i godislådan och sedan tuffar vi norrut till Bankeryd för att kliva över lite 90 och 100 cms-hinder. Jag hoppas att det inte är så mycket planscher och skit. Eller det får det gärna vara, så hon vänjer sig. Men jag hoppas snarare att hindren inte står precis framför dem, för det kan ställa till det lite för oss. Så dit med mycket planscher och reklam, och så alla hinder i mitten på banan, hehe. Då är jag nöjd.
   
  Eftersom planen var att ha med mig båda bruna och det skulle bli en heldag med fyra klasser, så bokade jag box. Men nu hade det ju kunnat kvitta. I vilket fall så lär väl Latoyahästen tycka att det är en bra idé och risken är överhängande att hon både rullar sig och sparkar ut mat och definitivt vattnet. (Det kan vara så att jag istället överväger att svälta henne den timmen. *är du med i leken får du leken tåla, bushäst*)
   
  Nej då, men det känns bra. Hon känns redo och vi åker bara för att "vinna rutin" som jag vill kalla det. För på så vis vinner man alltid. (Man får ju inte vara dum!)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.