• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vatten, vatten, bara vanligt vatten

  Latoyski hade en relativt god dag idag. Väldigt tittig och faktiskt till och med så pass att hon kastade sig flera gånger. Och så lite långsam att få förbi Robotus Gräsklippus, men bara år ena hållet. Hon gjorde en så jävla schysst "skyggning" i stigen i skogen. Där är det skritt och därför även glo-på-mobilen. Hade långa tyglar i vänster hand, mobilen i höger och så drog hon rakt in i skogen flera meter åt höger när en fågel flög upp snett framför oss. Men det var inte ens det minsta obalanserat, för hon la all vikt på bakbenen när hon vände ett kvarts varv och sprang sedan rakt fram och i kombination av att jag av ren reaktion knep med låren så satt jag väldigt stadigt där jag satt. Kunde inte låta bli att tycka det var väldigt roande. Utöver den uppmärksamhet hon generellt la på omgivningen så var hon trevlig. (Fåglar som skrämmer en får man reagera på, men alla andra sajer blir bara tröttsamt efter hundra gångers glo, glo och glo.) Bra energi och rullade på med bjudning, i balans och hon bär sig mer och mer. Inget spring utan galopp, galopp, galopp. Och trav, för det kan hon, haha.
   
  Till skillnad mot en viss Aleccis. Hon är sååå laddad. Skrittar snällt på lång tygel men sen är det tamejfan galopp tills vi skrittar av igen, hahaha. "Tyvärr" kommer nog våra pass se ut såhär ett tag framöver tror jag. Framför allt nu när vädret inte visar sin torraste sida direkt.
   
  Alltså jag sov bort hela jävla dagen idag. La mig vid 04 i morse efter jobb och ställde klockan på förmiddagen. Stängde av det, och tänte väl bara blunda lite eller något, haha. Vaknade flera timmar senare och jublade inte direkt. Men fick i alla fall iväg den pryl jag sålt som jag lovade att skicka och var ute i stallet sedan vid halv fyra-tiden. Inte enligt plan. Lite mat på det, den dagliga dosen godis ("bara" 1,2 kg. Oj. det går inte att köpa lite godis...) och nu datorn. Well, det är väl typ det viktigaste i livet ändå.
   
  Vädret ser lovande ut, som sagt. Och där försvann alla mina alternativ i träningen, yey.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.