• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Todays

  Det börjar hända något med Latoyahästen! Hon har haft bra, jämn bjudning de senaste turerna och är kanontrevlig att åka på. Det ska nog fanimej till och med gå att hoppa med henne nu, haha! Hon fortsätter titta på saker och det stör vår framfart men det är verkligen det enda jag kan klaga på. Det känns bra inför i morgon när hon ska kliva över hinder på p&j.

  Aleccis var helt fantastisk idag! Älskar den hästen så jävla hårt alltså. Idag hittade jag mina ben ääntligeen efter att jag kom på att de bara hängt på standby längs sidorna de senaste turerna. Jävlar så fin hon var emellanåt. Men med ett sjujävla tryck i kroppen och helt överladdad. Love. Det är grejer det. Idag hade jag kontroll nästan hela tiden HAHA, det tar sig fan! :D Igår kunde hon inte trava - det kunde hon idag. Däremot kunde hon inte skritta utan smygtravade konstant i stället. Ja det är inte lätt att vara piggelin *hjärtanögon* Vi skrattar när vi tar oss fram, och det är huvudsaken. Definitionen på "en häst som är rolig att rida varje dag": Aleccis.

  Latoyahästen i reflexer. Hon ser verkligen ut som en vuxen häst nu alltså. Fint ändå.  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.