• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Stabilt

  Läget är stabilt, och jag andas ut lite för ett ögonblick. Åker ut tidigt i morgon för att se så det inte blivit värre under natten. Jag är helt slut nu. Man blir så trött av känslor...
   
  Vill sticka in något väldigt, väldigt positivt också mitt i all jävla skit. Jag klippte Latoya idag. Hon stod som ett ljus hela tiden. Jag funderade på om jag skulle behöva hoppa undan för sparkande ben då hon kan tjura när man borstar under magen, eller om hon skulle bli uttråkad... Men så stod hon heeelt still. Jag fick klippa överallt och det enda hon på sin höjd gjorde var att hon ville att vi skulle klia. Det var skönt att bli klippt sa hon. Go inställning jao. Gjorde en helt okej snygg huvudlinje för hade inte bestämt mig för om jag skulle ta halva huvudet också. Men vafan, det var ju bara att köra på. Stora maskinen överallt förutom mellan frambenen (i vecken) och på huvudet då. Över all jävla förväntan. Gick super! Och vad fin hon blev! (Och vad dammig hon blev på röva. Men fin på halsen, och huvudet. Sött.)
   
  Red henne och det var lite mer ös i henne idag. Om jag gade fått välja hade jag velat ha henne såhär alltid. Sug framåt men utan spring, och reglerbar. Trevlig!
   
  När vi var tillbaka klippte jag även Aleccis när jag ändå hade släpat fram alla grejer. Som vanligt skötte hon sig helt enastående och jag har henne som vanligt lös. Hon är definitionen av bäst. Aleccis klipper jag även huvudet med den stora. Det är bökigt och knöligt, men det går. Jag är för lat för att byta maskin, hehe. Den lilla använde jag iofs mellan frambenen på henne med, men då var jag helt klar med resten inkl. huvud.
   
  Givetvis sparade jag benen på båda. Det gäller ju att hålla sitt "statement", ellerrrr.
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.