• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärla

  Tidigt i morse innan tävlingen med Sacke så åkte jag ut till mina hästar för att kolla till Pärla igen. Det var med glädje och lättnad jag såg henne beta och hon åt gladeligen äpplet jag hade med mig. Pussade, kramade och klappade om henne jättemycket och drog in många, långa, djupa, andetag ur hennes gula päls. Vilken lättnad. Hon mådde efter omständigheterna bra. <3
   
  På tävlingen hade jag Idas hjälp att hålla kolla på Pärla där hemma och hade även kontakt med veterinären för uppföljning. Var så glad att jag kunde dela med mig av det positiva resultatet. Hemma efter tävlingen åkte jag ut igen och då var hon precis sitt vanliga jag helt och hållet. Det värkte nästan i hjärtat det också, men av exakt motsatt anledning än igår.
   
  Fasen vad hon är värdefull. Jag stod och höll om hennes huvud, borrade ner näsan i fluffet bakom örat och riktigt andades pärllukt i mörkret. Finns absolut inget bättre sätt att tillbringa en lördagskväll på än just så.
   
  Aleccis och Latoya fick sin beskärda del dem också, och Aleccis är väldigt annorlunda nu faktiskt. Hon sprang runt och busade(!), bockade och sparkade bakut högt och rejält. Hon har den senaste tiden även börjat gnägga mycket. Alltså sådär pratigt. Eh, hon är egentligen en ganska "opersonlig" häst, men inte nu längre, tydligen. Social och pratglad verkar vara hennes nya. Latoya kommer för övrigt som en projektil så fort man börjar närma sig något av äppelträden, och Aleccis är inte sen att svara. (Jag tror jag gjort dem beroende... Not kidding.)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.