• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nu kommer det fram...

  Okej, nu ska jag berätta en hemlighet.
   
  Väldigt ofta så går jag runt och sjunger denna låt. Sitter som ett jävla klistermärke i skallen, hahaha. Panta mera-reklam for life. Maila mig på "detarjuforhelvetepant@gmail.com" (inte ens ett skämt HAHAHA).
   
   
  Men ärligt. Det spelar ingen roll om det är du, jag eller uteliggaren - men pant ska fanimej pantas. Så är det bara. Det finns inget som gör mig så förbannad (förutom sexism, rasism och sånt lika viktigt) som när pant inte pantas; om burkar/flaskor slängs i naturen eller som skräp är nästan lika illa. Skiten ska pantas, så är det bara. En natt hem från jobbet när en stackars alkis letade pant efter en helgnatt så stannade jag bilen och gav honom min pant jag hade i bilen. Kände mig lite snäll ändå. Spelar ingen roll om det går till alkohol eller annan skit, men den gjorde sig bättre i hans kasse än i min bil. Ta ditt ansvar och panta det som pantas kan!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.