• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mot Göteborg igen

  Denna söndag är förhållandevis lugn, i alla fall till att börja med. Sovmorgon, äggmackor med varm chocklad (dock fejk-varianten, orkade inte göra riktig) och snart stalltid. Latoya har gått sina pass, men jag tänkte faktiskt longera henne litegrann, mest för skojs skull. Har haft lust att prova det ett tag nu, men har hellre velat rida såklart. Men nu kände jag att det passar alldeles utmärkt.
   
  I eftermiddag rullar jag och lastbilen mot Göteborg igen och jag under måndag till tisdag-natten kommer jag hem igen. Sedan har jag en till sådan vända, så fyra pass har jag att avverka denna vecka. Det innebär att jag inte är hemma och kan rida på måndag och onsdag - där är ytterligare en anledning att L longeras idag. Så blir det inte så långt till nästa gång hon går. Tänkte att vi hoppar på tisdag, men jag missar SÅKLAAART den ordinarie hoppträningen, igen. Ja, det suger. Aleccis börjar också gå nästa vecka, men om det blir tisdag eller torsdag har jag inte bestämt än. Kanske är lika bra att vara på den säkra sidan och avvakta enda till torsdag. Hm, tar det som det kommer.
   
  Latoya går tisdag, torsdag, fredag och hoppar pay & jump på lördag. På söndag är jag inte hemma. Aleccis går, om allt fortsatt är som det ska, (ev. tisdag), torsdag, fredag, lördag. Sacke startar också pay & jumpen på lördag.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.