• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jorå, jorå

  Jag tog mig faktiskt ut och sprang min 4 kilometersrunda i morse! Är rätt så jävla nöjd med att jag orkade hela, trots att jag inte sprungit den på länge. När jag började springa lite (och väldigt sällan, men ändå regelbundet) så började jag någonstans på 2,5 tror jag, och ökade mer och mer. Eller det var ju samma runda, men jag orkade mer och mer. Trodde inte jag skulle fixa hela, men det kändes helt okej-bra och japp, det gick! Sen är det ju långt bort till en mil (och jag vet inte ens om jag har det som mål, men ändååå). Återstår att se vad knäna och resten av kroppen säger. Det tog inte ens en kilometer innan det började göra ont. Yey, livet som 25 med kassa knän.
   
  Gjorde lite armhävningar, situps och omvända situps när jag kom tillbaka med. Bättre än inget. Och seeeen, sen var det fika! Fikade med en vän som jag inte sett på länge. Det var välbehövligt!
   
  Nu ska jag gå iväg några brev och därefter är det dags att göra sig i ordning för hoppträning. Latoya får följa med till Lasse idag för japp, vi tar vårt pick och pack och åker till honom. Båda skulle egentligen följt med, men livet pissar en i ansiktet just nu och jag väntar otåligt på att få en tid till betydligt tråkigare resmål än ridhus med hinder.
  På återhörande.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.