• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hoppträning

  Latoya fick åka till Lasse under kvällen för att hoppträna lite. Det gick "väl bra". Haha, alltså jag var egentligen rätt nöjd. (VAR.) Hon var helt okej att rida, och levde upp till förväntningarna. Kändes ganska "powerful" emellanåt (mest i framridningsgaloppen) Jag kände mig lite mer än okej, men inte så mycket. Ska kasta mina stigläder långt åt helvete för den ena töjs rejält hela tiden. Nyligen gjorde jag två extrahål i endast den ena pga detta töjande. Jag kände mig lite sned när jag red idag men tänkte inte mer på det, men när jag satt av såg jag att det ena lädret dragit iväg igen. Värdelös skit!
   
  Hästen skötte sig bra på den nya platsen; med hästar som kom och gick, folk i hörnen, saker i hörnen och, hon var faktiskt inte särskilt tittig. Höll väl ett litet öga mot hörnorna (MVG på svenskan) så hon trängde lite extra inåt, och kikade lite på ett av hindren när vi skrittade fram. Men annars var hon hur cool som helst. Härligt. Hon är ju rätt tittig ute nu för tiden. Så det bådade gott.
   
  Red igång och det kändes över lag bra. Vissa gånger kom vi inte alls som jag tänkt och den största anledningen ser jag nog är den fördröjning samt det ointresse hon har mot hjälperna. Ibland lyssnar hon super, men ibland händer det liksom inget. Det kommer bli bättre med tiden! Hon gör det hon ska och alltså JA, DET KÄNDES BRA.
   
  Tills jag kollade på filmen... Hon ser så jääävla slö ut, noll bjudning, inte framför skänkeln över huvud jävla taget. Hänger och tränger bara jääävlar på innerbogen i varje sväng och nej, nej, nej, det ser inte alls ut som det kändes. (Perfekt smiley i sammanhanget, obs du måste vara född på 90-talet -> "o.Ô". Sa ju det!)
   
  Aja, jag får väl försöka leva på känslan och låta filmen sticka i de ögon som vill se. Fan, det märks att jag är bitter på grund av "hjälplösmotvärldensbästahästsomdetärnågotfelpåochdetärjobbiiiiiigt".
  Ha're!
   


  Kommentarer
  Julia persson

  Jag tycker galoppen är helt perfekt, förutom när hon studsar med rumpan😋👍🏼

  Svar: Jag blev väldigt glad av din kommentar :) Tack! :D
  vinna.blogg.se

  2016-10-27 @ 08:34:18


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.