• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hjälp mig att välja

  Tävlingsträsket. Det börjar dra ihop sig för klubbmästerskap på hemmaklubben och jag brukar se till att vara stammis. En gång av alla år med egen häst har jag inte varit med (vad jag kan minnas) men annars är det nästan heligt att ställa upp. Det har alltid funnits någon klass som passat, om inte så har jag inget emot att prova ändå. Som de senaste åren till exempel; dressyr. Bara för att. Till och med dressyren har jag startat. Så det säger en del. Jag tycker det är kul att vara med och jag känner också att man bör vara med när det faktiskt arrangeras. Känns så tråkigt om det inte dyker upp folk liksom. Men nu sitter jag i ett vägskäl.
   
  KM:et i VRF är 12-13 november. Dressyr på lördagen och hoppning på söndagen. Samma helg är det tvådagars tävling i Värnamo (älskade Värnamo - deras tävlingar är outstanding!); lokalt på lördagen (90-115) och regionalt på söndagen (110-130). Min plan var att starta i alla fall en dag; söndagen, men hade även kunnat starta båda för längre än så är det inte att åka. Och deras tävlingar är nog tamejfan bland det bästa vi har i Småland på denna nivå. Ordning och reda, kanontrevliga funktionärer, bra underlag, och go stämning. De har allt! (Okej, ett minus; för små portioner mat, hahaha!)
   
  Så nu har jag ett dilemma; starta KM på hemmaplan, starta i vmo, kombinera och starta vmo på lördag och KM på söndag...?
   
  Nästa tanke är vilket som ger mig mest. Till att börja med kan även påpekas att till VRF är det 5 minuter, och till vmo är det 1 h 15 min. Utöver det känner jag såhär;
  Det är bättre underlag, banor och well, högre standard i vmo (lok-reg, jämfört med klubb). Klasserna i vmo är bättre än klasserna i VRF. Det ger mig och Aleccis mer att starta 110/115/120 i vmo än att starta hemma. Men jag har möjlighet att starta Latoya, ära och bra, i VRF. Om Sacke fortfarande är igång (beror på andra omständigheter) så har jag säkert möjlighet att starta honom, också nära och bra, i VRF. Ole, dole, doff.
   
  Jag vill åka till vmo med Aleccis OCH till KM:et med Latoya (och ev Sacke). Jag hade kunnat välja båda om jag väljer lördagen vmo på lördagen (110+115), men jag vill helst åka på söndagen (115+120). Maah. Jobbigt att välja.
   
  Only in Värnamo.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.