• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Funderar lite

  En liten tanke har börjat gro.. Det handlar om det där provet. Vad fan är det nu det heter? Aja, skitsamma, men det skrivs ju typ i april och tar några timmar. Haha, jag minns verkligen inte vad fan det är det heter?! Man skriver det, får ihop ett visst antal poäng/en siffra med en decimal och så kan man söka till olika utbildningar. Det provet snackar jag om. Svårt som fan, och inget jag ens funderat på eftersom jag typ är rädd för det, haha. Av den anledning att jag hört att det är svårt. Högskoleprovet! Så heter det!
   
  Jag känner att det är en bra idé att göra det. Inte för att jag vet om jag kommer ha nytta av det, eller om jag ens vill plugga. Men jag känner ändå att om jag skriver det, så har jag liksom gjort det. Då finns det där och jag kan antingen använda det, eller också se vad det innebär och därefter göra fortsatta val. Typ skriva det igen för att försöka förbättra det. Vad som helst.
   
  De säger att man ska förbereda sig, vilket inte låter särskilt ologiskt. Låna böcker på biblioteket och verkligen försöka anstränga sig. Men jag är så himla lat... Förresten så begriper jag inte matte, så den delen kryssar jag nog oavsett.
   
  Bildresultat för böcker


  Kommentarer
  Evelina

  Kör på högskoleprovet! Det är en 8h-dag som suger brutalt mycket för rastlösa personer (bl a mig), men det är också värt det, även när det inte går så bra som förväntat. "Samla rutin" som en ryttare skulle ha sagt efter en skitdålig start ;)

  Svar: Jao, har ju inget att förlora. Förutom pengar, haha.
  vinna.blogg.se

  2016-10-19 @ 12:36:54
  Amanda

  Gör gamla test på nätet är mitt bästa tips! Då vänjer du dig med upplägget och fattar lite med vad dom efterfrågar. Jag är också totalkass på matten, men tog igen mkt på läsförståelse. Det mesta går att få rätt på genom sunt förnuft, uteslutningsförmåga och lite tur :)

  Svar: "Lite tur" haha, ja det hoppas jag att jag har i så fall. Men som det känns nu så är jag nog sugen på att skriva provet i vår :)
  vinna.blogg.se

  2016-10-21 @ 21:11:19


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.