• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Försöker öppna ögonen

  Nu när jag jobbar som jag gör (dvs hoppar in och kör kväll/natt), så missar jag 100% av träningarna på klubben. Har ju varit nöjd och så, men kan inte säga nej till två arbetspass (Sävsjö-GBG bort + GBG-Sävsjö hem) för en hoppträning, det är inte rimligt någon stans. Och därför missar jag dem, gång på gång. Usch, det suger. Men jag kan inte heller sitta och vänta på att jag någon gång är hemma en tisdagkväll när det är träning för att kunna vara med. Det rimmar inte med någon utveckling direkt. Så för att ens kunna träna, så finns det två alternativ som jag ser det: 1. åka till tränarn eller 2. se mig om efter en kompletterande tränare.
   
  Båda alternativen är vad jag tänkt mig, men jag är lat och har ingen lust att åka 1+ timme för att hoppa tjugo-ish språng. Det känns så ovärt. Även om det inte är antal språng som räknas, utan det emellan så är det ändå inte rimligt i mina öron att åka så pass långt varje vecka för att träna. Okej om vi låg på en högre nivå, men det gör vi fan inte. Vi är amatörer från skogen, hur lite jag än vill. 
   
  Så en extra tränare låter som ett steg uppåt på utvecklingstrappan. Jag har bestämt mig för en, och hoppas nu att hen tar emot nya elever.
   
  Men allra mest önskade jag att jag var rik, hade massa hästar och kunde åka och träna hur jag ville och när jag ville. Dröööm.
   
  Bäst är hon.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.