• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Följer icke strömmen det har jag icke tid till

  Det blev lite av en hoppdag (utan tränare) igår, så jag tog med mig min lilla slöa unghäst för att hoppa lite. Packade även med mig mordvapen i form av sporrar(!), för att se om det var en bra idé. Fick hjälp av Ida att stänga bommen när vi lastade hemma, och fick hjälp från en av tjejerna på anläggningen att stänga när hon lastades hem så det gick kanon. Måste verkligen ta tag i att lasta henne själv så jag inte behöver ragga tag i någon som stänger bakom henne varje gång...
   
  Latoya var motsatsen till hur hon var i Tranås. Där stod hon och sov när hon sadlades och sedan var hon lite långsam att rida. Igår dansade hon runt som sitt vanliga jag och var betydligt trevigare att rida också. Jag har problem med vänsterbogen som jag inte riktigt får koll på, men hon svarade på framåt betydligt bättre än sist. Energin var ju bättre, så jag lägger det inte på sporrarna - hon hade garanterat varit piggare oavsett utrustning. Men tänker ändå rida henne med sporrar nästa gång hon startar (vilket troligtvis blir på P&J om en och en halv vecka).
   
  Det var lite småkaos med folk och hinder, men Latoya är ingen häst som stressar upp sig så det påverkade oss inte alls faktiskt. Inte känslan i alla fall. Hon bjöd på flera trevliga språng och började till och med bli lite pigg, men det var precis när jag tyckte att vi var nöjda så det får hon spara till nästa gång. Nöjd med henne och känslan! Hon var ljusår trevligare än den matkoma som kom över henne i Tranås.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.