• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Blev det någon träningsvärk?

  Det är alltid så underligt tycker jag (som inte har så himla stenhård koll på anatomi). Jag sprang igår, vilket jag inte är van vid och det leder till träningsvärk. Makes sense och så, så långt. Men först motionerar jag, sen går dagen och den går bra. På kvällen börjar det ta emot, och nästa dag är det rejäl träningsvärk. Varför kommer den inte direkt?
   
  I vilket fall som helst så går jag illa och resa sig upp men även att gå uppför/nedför i trappor är rätt spännande nu, haha. Men det är samtidigt skönt med träningsvärk. Den bästa typen av värk, helt klart.
   
  Nu puttrar potatis på spisen och tanken är att göra mos. Potatismos. Oookej, märk trycket i orden när jag säger såhär: JAG TYCKER INTE OM POTATISMOS. Men, så var jag i en butik utanför Göteborg med massa prylar, kläder, godis osv (typ som ett mini-Gekås men inte riktigt så bra priser) och där fanns en restaurang i slutet. Stannade och åt innan jobbet kallade och det som fanns på menyn var potatismos så jag provade. Döm om min förvåning när det var ett riktigt gott mos! Det var inget vanligt mos, utan det var gott. Men jag fick en liten nytändning och kände att det var dags att prova igen. Gott mos. Om jag bara visste vad den hemliga ingrediensen är... *dreaming*
   
  Kokekorv och potatismos. Rena rama finmiddan. Bättre än Nymans! (Hoppas jag.)
   
  Bildresultat för lotta på bråkmakargatan


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.