• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Beslutsamhet

  När jag kollade på tävlingen i Kalmar igår så var det framför allt en sak som skiljde ryttarna åt. Bommarna kan ramla ändå, så i resultatlistan ser man inte "vem som är vem" - men från läktarplats syns det så väl vilka som "ligger bättre till", så att säga.
   
  Det är inte så att de som gasar mest, rider fortast, är de som satsar på att vinna. Troligtvis en del, men inte alla. En del har bara små hästar till exempel, eller slöa hästar och måste väcka dem. Det som skiljer "DEM" från "de andra" är den beslutsamhet de har. Sen kanske det skiter sig ändå och tre bommar ramlar och så ser det ändå ut som att de inte ens var i närheten, till exempel.
   
  Jag vet det själv också. Det är ingen nyhet. Man måste bestämma sig, ha en plan, hålla den, och verkligen rida. Men ändå! Just att sitta där och riktigt känna skillnaden. Jag känner också att det är en stor del som fattas i 120 för min egen del. Jag har ändå relativt låga förväntningar när jag rider in i 120, och det speglar nog känslan. Det blir lite "jaja". Inte alltid, men det är absolut inte "nu jävlar!". Det kan jag ändå känna lite mer i lägre klasser för där vet jag att vi kan.
   
  Jag måste lära mig att vi visst kan 120 också, och plocka fram en beslutsamhet som fattas idag. (Det är lättare sagt än gjort - men kan fan inte vara omöjligt!)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.