• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vila påbörjad

  Latoyahästen gick sitt sista pass innan vilan i skogen. Lät henne tuffa på och kände efter vad jag omedvetet gör och inte gör med min kropp; vilka hjälper jag ger omedvetet. Känner mig positiv och ska väl egentligen bara göra en liten ändring, eller jao, fokus på en specifik sak till att börja med, till nästa år. Men det tar vi då.

  Aleccis gick som sagt över tre timmar i måndags och hoppade igår så idag var planen att hon skulle gå LUGNT. Är faktiskt väldigt nöjd med att jag lyckades hålla både låg energi och låg hastighet och hundra procent höll planen. Det kändes jättebra! Hon blev lite laddad vid två tillfällen men det gick bra ändå. Tror denna turen var väldigt nyttig för oss båda - för att inte nämna hennes kropp.

  Från och med i morgon rids inte Latoya på fyra veckor, men det gör däremot Aleccis. Jag hoppas kunna träna grundridning/dressyr varje vecka ett tag framöver och hoppar gör vi en gång till nästa vecka plus tävlingen. Sedan hoppar hon inte på ett tag, men motioneras som sagt.

  Utöver hästarna så var jag på en intervju idag. Det gick bra och kändes bra. Vi får se vad som händer.  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.