• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Viktigt med djur

  Jag kollade på systrarna Elfstrands senaste video i morse; "Allt om Abbes bortgång". Det spelar ingen roll om det är någon annans djur. Shit vad man lider när det talas om djur som tas bort. Fy fasen. :( Men det blir väl så när det finns med i livet, så nära. Djuren är så himla viktiga.
   
  Den P&J som skulle äga rum idag är inställd på grund av vädret. Så det blir inget med det. Jag ska snart ta mig ut till djuren i den snö som faller och rida Aleccis. Hade gärna fortsatt att rida henne på ängen i dag också, men risken finns att det är halt, så därför rider vi bara rakt fram på byavägarna istället. Hoppas på att det är en bra uppladdning inför morgondagen.
   
  Känns skönt att transporten är redo med vinterdäck, och en av bilarna har också vinterdäck så det får väl bli att jag tar den att dra med i morgon. Måste också ringa däckverkstaden som inte har ringt ännu... Blir lite orolig att informationen inte har gått fram. (Var en vän till snubben som har verkstaden som tog emot däcken.)
   
  Håller tummarna för att veterinären inte är lika nojig som jag är över Latoyas sår...
   
   


  Kommentarer
  Evelina

  Haha jag och Lus vill åka snålskjuts med Aleccis - vi har inte fått på vinterdäcken än och är 100% beroende av plusgrader 😂 Ses förhoppningsvis imorgon!!

  Svar: Ja bara pallra er hit så kan ni få åka snålskjuts! :D (Det hoppas jag med!)
  vinna.blogg.se

  2016-11-04 @ 14:23:59


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.