• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sopa hästen

   
   
  In somras köpte jag en borste utan skaft att egentligen ha uppsatta så att hästarna skulle kunna klia sig mot dem, men den blev liggandes av flera orsker, och ganska snart även bortglömd. Men så slog mig tanken häromdagen!
   
  Pärla har en minst sagt rejäl päls. Den är både lång och tjock (kallblod, haha), och ja, den verkar klia. Ingen av mina ryktborstar kommer ens i närheten av ner i pälsen, utan man drar bara uppepå. Då kom jag ihåg denna sopborste! Resultat: hur bra som helst!
   
  Den är ju inte till för rengöring i mitt syfte, utan just att komma ner djupare och klia, massera. Observera även hur "hjälpsam" Latoya är, haha, livet med unghäääst.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.