• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • So light'em up, up, up, I'm on fireeeeee

  Och frågan lyder; LEVER JAG? Japp, fortfarande. Är rätt nöjd med förra veckan faktiskt. Jobb samtliga dagar; sju av sju nätters körning. Därav lite lätt (nåja, rätt mycket) bortprioriterad blogg. Första fyra vr GBG-körning (varav mitt längsta kö-väntande hittills i torsdags. Det var lätt över en timme, i vanliga fall är det 10 till max 21 minuter. Storstad ":)"), och sedan älsklings-mjölkbilen fre, lör och sön. Det är ingen kö på grusvägarna, just sayin'. (;
   
  Tufft med sju nätter på raken kan tyckas, men det har gått riktigt bra faktiskt. Jag har skriksjungit så jag fått ont i öronen, huvudet och blivit hes. Får väl erkänna att jag kind of love it. Finjobb. (85 timmar har jag fått ihop. Japp, är fan stolt. Bra jävla jobbat!)
   
  Var iväg på intervju i dag och sa som det var; "jag tackar inte nej, men jag vill hellre köra lastbil". Fick nummer till där de riktiga bilarna bor. Well, det lät bättre. Jag tänkte ringa efter att jag haft lite helg.
   
  Hästarna då! Det viktigaste ju. De gick varannan dag pga GBG (= inte hemma varannan dag). Så de gick måndag, onsdag, fredag och sen hoppade Latoyahästen P&J på lördagen. Eftersom jag kört natt och sedan var uppe ganska tidigt så fick jag inte ihop så många sovtimmar. Tänkte ändå rida Aleccis också, men hon hade tappat en sko. Tog en promenad i hagen men utan att hitta min skatt, så det blev faktiskt ett rätt lätt beslut när jag släppte ut henne i hagen igen. Jag behövde faktiskt en timmes extra sömn mer än jag behövde rida A. Hon kunde lika gärna gå på halvfart hela veckan. På söndagen slog jag på en begagnad sko så vi kunde rida igen, och jag är så nöjd med vårt pass! Jag kunde verkligen "trimma henne", trots att vi egentligen bara kunde rida rakt fram. Har även kollat med far min, men det enda som är okej att rida på (som ändå ska plöjas t ex) är det för mycket lutning för att det ska ge något, så jag har tyvärr inte någon stans att rida på mer än skogen och byavägarna. Latoyahästen vilade på söndagen, hon hade ändå fått ihop sina riddagar.
   
  Ny vecka! Latoya var ute och fick rulla lite i byn och skogen. Pigg och glad! Gjorde lite tempoväxlinar och avbrott för att knacka på i skallen och undersöka funktionen "förhållning". Fick bra respons ibland, och noll ibland. Så det var väl som vanligt, hahaha. Aleccis gick också skogen och byn men lite annorlunda (framför allt en lite längre variant) och roligt nog så kändes även detta pass bra. Jag har lagt mer energi på att ha henne mer mellan hjälperna och vill ha lite respons från ridningen fram till bettet. Känns bra, och jag vill inget hellre än kunna träna nu, för hon känns så fin.
   
  I veckan kommer hovslagaren och gissa vem som kommer vara dö-nervös? Tror ni A blir halt igen? Haha *tragiskt skratt*, skulle fan inte förvåna mig.
   
  PÄÄÄRL <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.