• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Snö och minusgrader

  Planen idag är att hästarna ska gå efter förutsättningarna. Det vill säga; är det ens möjligt att ta sig ut från hagen utan att halka och bryta benen utan snösulor och broddar så ska det motioneras. Gör det inte det så får jaga dem lite i hagen bara, haha. Eller rättare sagt, den enda som går att jaga är Aleccis och då kommer Latoya bli avis och haka på, medan Pärla kommer stå och kolla på. De är rätt förutsägbara, haha.
   
  Helst vill jag att Aleccis går en lugn sväng i jogg-style, och Latoya går normalt. Men håller det lite öppet. Det är inte hela världen om det inte blir ridning idag. Har inte alls räknat med dessa snömänger eller ens minusgrader, och definitvt inte dessa i kombination. Så jag ligger lite efter. Äsch, sånt som händer.
   
  Annat på dagordningen är ladda diskmaskinen, handla, laga mat(!) och ta tag i lite grejer på datorn. Denna dag kommer gå den också. Förresten så började jag min dag med att motionera en halvtimme på crosstrainern. Den var rätt dammig, haha. Men känns skönt såhär efteråt. Borde verkligen använda den oftare.
   
  När en morgon i Kalmar levererade ögongodis.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.