• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lördag i november

  Okej, let's skriva det tråkigaste inlägget i år. Minus styckeindelning för optimalt lidande: Sov alldeles för länge, gjorde pannkakor till fruskot (jordgubbsylten var slut, synd om mig som fick frossa i socker som pålägg, he hee), åkte sedan ut till gubben som ligger inlagd på sjukan och opereras dagligen just nu (<3), vidare till Granngården för att inhandla fler broddar. Ut till djuren; ljummet vatten, mat, broddning av L (som var döschysst att brodda! Stod som ett jävla ljushelvete. SÅ STOLT. När jag tog sista hoven och håret åkte fram efter en stund, så skulle jag dra bak det med handen och ba; mjukt, lent och gossssigt. Då var det en hästmule där och kollade jag vad gjorde - utan att jag märkte att hon stod där. Sååå stilla, rörde inte en muskel.) Red i skogen och byn i skymningen, hon var väldigt försiktig mot isunderlaget och lite försiktig i allmänhet, men snäll. Inget bock eller bus. (Hmpf...) Red A i mörkret, bara jogg i byn inför imorgon. Fin... och allt annat än försiktig, haha. Hon skiter fan i om det är isgata - hon ska fram ;) Men å andra sidan har hon tio gånger bättre grepp (förutom när hon kastar sig för "läskiga stenar" och kanar runt med alla fyra ett ögonblick) än Latoyahästen. Nöjda och glada var vi tillbaka, och jag packade bilen inför morgondagen så det är klart med. Det blir ganska tidigt och är skönt att ha så lite som möjligt att göra på morgonen. Förresten! Det är snö = jag kommer ha en ren häst på tävlingen i morgon, haha!
   
  Latoyahästen i dag.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.