• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Januari 2016

  En sådan där glad själ påminde att det snart är slut på 2016 och undrade vad vi hade åstadkommit. Well, det är en kort lista känner jag... Vad har jag gjort? Det känns bara som vi stått och trampat hela året. Jag körde mjölkbilen fortfarande på heltid första halvan av året och under sommaren. Hoppar fortfaranade in vid behov och gör detsamma med en kyl- och frysekipage. Har även sökt andra jobb, så vad som händer framöver är svårgissat. Jag tänker mig att jag gräver i arkivet och ser över vad som egentligen hänt under ett år.
   
  Jag köpte gubbaräsern (v70 awd -99) i januari, som tilltänkt dragbil (främst i kass väderlek). Har varit nöjd med den så långt. Hade annars Mögel-Glenn (745 GLT -89) som bruks- och vinterbil. En dag samlades ett gäng och körde på en sjö i närheten - bästa vinterdagen den vintern, typ. Det är något speciellt med att köra på sjön!
   
   
  Aleccis och jag gjorde våra bästa tävlingar någonsin i början av året. Radade upp vinster och placeringar, och vi var i en väldigt "stark" form - både fysiskt och mentalt. Första tävlingen för året var Värnamo; där vi vann båda klasserna.
   
   
  Och just det! LILLIS!! Jag hade ju fortfarande kvar min svarta lilla ponny i början av året. Nu blir jag ju sentimental, hehe. (Saknar honom...)
   
   
  Ramlade av, haha. Men det jag reagerade på var att jag tydligen hade iphone i januari 2016. Den sög.
   
   
   
  Planerade, med ett önsketänk, att kanske eventuellt möjligtvis kunna tävla i Borås!
   
  Pärlis användes fortranande.
   
   
  Jag provade Nathe/Flippan-bett på Aleccis. Resultat: livsfarligt att hoppa med, haha.
   
   
  Jag höll igång "Veckans fokus" i endast tre veckor. Dåligt! Vet ju att det är väldigt bra för mig och min ridning med "veckans fokus"-upplägg. Synd att jag glömmer bort det efter en tid, varje gång.
   
   
  Mer Lillis <3
   
   
  Han tappade även en mjölktand.
   
   
  Hoppträningarna drog igång igen efter vinteruppehållet!
   
   
  Vinterridning snön.
   
   
   
  Det var väl typ det. Lite vinter, rätt mycket hästar, nytt år med nya planer och mål.


  Kommentarer
  Ebba

  ÅHHHH! Jag kommer ihåg så mycket av detta och jag saknar det lite med faktiskt. :D

  Svar: Me tooooo <3
  vinna.blogg.se

  2016-11-08 @ 19:22:04 | URL: http://ridingbyebba.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.